Img 8340

L’associació Autònoms Egarencs intervé al Parlament

Autònoms Egarencs ha intervingut aquest dijous a la tarda en la Comissió d’Empresa i Treball del Parlament de Catalunya. Durant gairebé 20 minuts, el secretari de l’associació, Ignacio Rubio del Pino, ha traslladat als diputats presents les preocupacions dels autònoms de la comarca.

El primer tema ha estat el mateix que va portar l’entitat a convocar aquest dimecres una concentració a la plaça del Primer de Maig: la manca d’efectius policials a Terrassa que, segons Autònoms Egarencs, manté el comerç de la ciutat en una situació d’inseguretat. En segon lloc, Autònoms Egarencs ha denunciat les dificultats per recuperar-se de la pandèmia de molts dels associats a l’entitat, per la complexitat dels processos per demanar uns ajuts que en molts casos no han arribat. Les altres dues qüestions que Ignacio Rubio del Pino ha exposat als diputats han estat la posició contrària de l’associació a modificacions urbanístiques com les creacions d’illes de vianants i la preocupació per les ocupacions de locals i habitatges buits.

L’entitat terrassenca ha finalitzat la intervenció amb una sèrie de propostes entre les quals destaquen les peticions perquè s’extradeixin els delinqüents estrangers multireincidents, s’expulsin en 48 hores ocupes i inquilins amb impagaments, i es finalitzin les obres del Quart Cinturó.

Entre els diputats que formen part de la Comissió d’Empresa i Treball hi ha la també regidora socialista a l’Ajuntament de Terrassa Eva Candela.

Img 8340