Fotografia: iStock by Getty Images

L’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca reclama respecte al Terrassa FC

L’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca ha emès un comunicat on reclamen més respecte i sensibilitat al Terrassa FC.

L’ACFTC ha expressat el seu malestar per les recents exigències del club. Per això, li demanen que faci un esforç per conèixer la història de la resta d’entitats esportives de la ciutat. Només d’aquesta manera, diuen, podran veure la realitat del dia a dia de cada club. Saber com s’organitzen i el treball que hi ha darrere de molta gent.

Al Terrassa FC, li retreuen que parli de futbol professional i l’equipari a tenir un gran volum d’infants. Per a l’associació, això està més a prop de la necessitat de recursos econòmics que no pas de la qualitat.

A més, critiquen que el Terrassa FC demani més camps i, a sobre, vulgui gestionar-los sense assumir-ne la despesa. També li retreuen que digui que no vol fer desaparèixer els altres clubs i que digui que les instal·lacions estan infrautilitzades. Un posicionament que, des de l’ACFTC, troben contradictori.

Per tot plegat, des de l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarcal defensen que treballen i col·laboren sense cap afany de lucre des de fa molts anys.

En el document, l’ACFTC explica que les entitats treballen per fer la millor gestió possible de les instal·lacions esportives que els cedeixen. I que sempre ho fan en funció de les seves necessitats i possibilitats. L’associació assegura que sempre tenen en compte els espais que gestionen, els horaris, la capacitat de treball i la seva organització.

Finalment, afirmen que tots els clubs haurien de tenir clara quina és la seva capacitat de creixement i el seu projecte, en funció de l’espai i els recursos de què disposen.

[Fotografia: iStock by Getty Images]