L’Associació de Col·leccionistes de Terrassa organitza la primera trobada d’intercanvi de punts de llibre

Terrassa ha viscut la seva primera trobada d’intercanvi de punts de llibre. L’espai escollit ha estat a la segona planta de l’edifici de LaFact Cultural, on l’Associació de Col·leccionistes de Terrassa hi té la seu.

Col·leccionistes de punts de llibres d’arreu de Catalunya han vingut a una de les trobades setmanals que es fan d’aquest tipus a diferents municipis catalans.

L’entitat ha engegat aquesta nova trobada com a mostra al seu afany de posar l’entitat i la ciutat de Terrassa en el món del col·leccionisme català.

Punts de llibre de tot tipus que s’han pogut agafar i regalar sense compromís entre els participants. La trobada ha estat preparada pel consoci Antoni Antolí, veterà col·leccionista terrassenc de punts, que ha fet de vocal de l’exposició. La compilació d’aquest producte tan habitual pels lectors ha perdut força amb el pas dels anys però encara hi ha col·leccionistes fidels.

La setmana vinent la mateixa associació de col·leccionistes de Terrassa ha organitzat una exposició dedicada al dibuixant de còmics Antonio Garcia Bartolomé i el següent cap de setmana es celebrarà una trobada relacionada amb una col·lecció de sobres de sucre i sacarina.