L’Associació de Veïns del Cementiri Vell treballa per la integració entre el barri i les universitats

Fer que els veïns del Cementiri Vell coneguin la UPC, l’ESCAC i la resta d’equipaments del barri i, alhora, donar a conèixer aquest entorn urbà entre els joves estudiants del Campus. Aquest és el propòsit de l’Associació de Veïns del Barri Universitari – Cementiri Vell, que, a través d’un projecte integrador, vol potenciar el coneixement de la zona entre totes les persones que hi resideixen.

En aquest sentit, l’agrupació veïnal també treballa per fomentar la cooperació entre entitats del barri. Un dels projectes preveu que l’alumnat de l’escola Ramon y Cajal prepari el proper concert de nadales amb la col·laboració del Conservatori Municipal.

D’altra banda, la Junta de l’Associació de Veïns mostra la seva vessant més solidària amb accions d’ajuda a la gent gran. Així, a través del programa Sempre Acompanyats, que busca combatre la soledat no volguda, alguns veïns del barri es presten per fer tràmits informàtics, tallers de memòria, obres teatre i altres activitats d’acompanyament a la gent gran.