220916 Xerrada Gestió ètica Colònies Felines Dsc 8866

L’associació Defensa Animal Professional inicia un cicle de xerrades sobre el dret animal

El Col·legi d’Advocats de Terrassa ha acollit aquest divendres  la conferència Gestió ètica de colònies felines.Es tracta de la primera xerrada divulgativa del cicle sobre el drets dels animals organitzat per l’entitat terrassenca DAP (Defensa Animal Professional) conjuntament amb la Comissió de Dret Animal de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats. 

La veterinària Rosa Mª Sànchez Pulido, especialista en felins, ha explicat com hauria de ser la gestió ètica de les colònies felines per tal de garantir que tinguin un control adequat que faciliti el bon estat de salut dels gats que hi viuen així com una bona convivència amb l’entorn i amb els veïns.

L’ experta ha comentat  que “controlar una colònia requereix temps. També implica un compromís de l’administració i de les entitats que cuiden els animals prioritzant el benestar dels gats”. Per aquest motiu ha explicat la importància del sistema d’esterilització i de seguiment de la seva salut. A mes ha explicat com s’ha de fer aquest procés en tots els seus passos.

DAP inicia aquest cicle de xerrades orientades tant al públic general com a les entitats animalistes i a les administracions. Es vol trobar espais en comú on poder donar una visió professional a temes que encara generen dubtes. El món del Dret Animal és molt nou i des de Defensa Animal Professional es pretén ajudar a traslladar aquestes novetats a les persones que hi treballen cada dia en aquest àmbit. 

 [Fotos:  Julio Díaz]