L’Associació Sanfilippo Barcelona bufa les espelmes del desè aniversari amb un dissabte ple d’actes a la Plaça Vella

Aquest dissabte l’Associació Sanfilippo Barcelona ha celebrat 10 anys de vida amb una festa a la Plaça Vella. Des de les onze del matí fins a les nou del vespre, diverses activitats organitzades per entitats que donen suport a l’associació s’han anat succeint davant dels terrassencs que s’aturaven a tafanejar. Música en directe, demostracions d’arts marcials, actuacions de dansa i, fins i tot, un pilar de 4 dels Minyons han servit per amenitzar la festa d’aquesta entitat nascuda ara fa una dècada.

L’Associació Sanfilippo Barcelona es dedica a lluitar contra la síndrome degenerativa de Sanfilippo, una malaltia minoritària i mortal que afecta els infants d’entre 2 i 5 anys d’edat. Al llarg d’aquests 10 anys, les investigacions han aconseguit curar la malaltia en animals, però encara falta molta inversió per fer el pas als humans.

Aprofitant la festa, l’Associació Sanfilippo Barcelona ha entregat diplomes i trofeus a les empreses i organitzacions que els han fet costat durant aquests 10 anys.