L’Associació Veïnal Can Roca no celebrarà aquest any la revetlla de Sant Joan

L’Associació Veïnal Can Roca ha decidit suspendre la revetlla de Sant Joan 2020. L’entitat ha pres aquesta mesura preventiva arran de la crisi generada per la COVID-19. Per tot plegat, queden anul·lades les activitats musicals que es preveien per aquesta jornada, així com també els sopars de germanor que any rere any es feien al Parc de les Nacions Unides.

En un comunicat, l’entitat apunta que “aquests greuges fan repensar les activitats anuals que l’associació tenia programades”. En aquest sentit, els veïns de Can Roca anuncien que “caldrà replantejar les iniciatives arran de les necessitats causades per la COVID-19, per tal de poder treballar de forma mancomunada envers a erradicar la malaltia”.

El comunicat també assegura que “l’entitat sempre restarà a disposició del seu veïnat per poder-los atendre i mediar sobre les inquietuds que puguin tenir amb la malaltia i les seves problemàtiques”. Finalment, els organitzadors de la revetlla a Can Roca lamenten aquesta mesura i demanen disculpes per les anul·lacions de les activitats que tenien previstes, tot esperant “que el proper any 2021 siguin exitoses i ben participatives”.