CAP CAN ROCA

L’Associació Veïnal de Can Roca demana explicacions sobre el nou CAP

Els veïns i les veïnes del barri de Can Roca demanen explicacions sobre l’entrada en funcionament del nou CAP. A través d’un comunicat formulen un seguit de preguntes i dubtes: voldrien saber si el Departament de Salut té data d’obertura, si s’estan llimant serrells entre el Consorci Sanitari i Mútua per a la futura gestió i si hi ha previst fer una jornada de portes obertes de l’equipament, per exemple.

L’Associació Veïnal explica que una obra d’aquestes característiques, finançada amb diners públics hauria de rebre un tracte més amable per part de les entitats que hi formaran part, tant en la gestió com en el seu bon funcionament. Per tant, diuen, és hora que Salut vagi facilitant les explicacions oportunes.

En anteriors declaracions a la premsa i en la darrera visita tècnica del 23 de març, el veïnat recorda que ja es va comunicar que  l’obra física i estructural del centre sanitari estava finalitzada. També es va dir que faltava equipar l’interior de les consultes i, sobretot, conractar el personal sanitari administratiu que se n’ocuparà. Aquesta darrera qüestió és, segons l’entitat, la clau de la qüestió.