L’Ateneu celebra el 28è aniversari reconeixent a dues membres d’Honor

Són els trets llençats a l’aire de la Colla Els Federins que aquest dissabte han participat en l’ofrena floral a la placa que recorda a Marinel·lo Bosch, fundador i primer president de l’Ateneu Terrassenc a finals del segle XIX.

A l’acte hi han participat diverses entitats de la ciutat, amb l’actuació al passatge de Tete Montoliu dels Cantaires de Terrassa. Aquest any la tradicional ofrena floral a l’escriptor i actor còmic que va arribar a ser alcalde de la ciutat, s’emmarca en el 28è aniversari de la refundació de l’Ateneu.

Dins d’aquests actes de commemoració La Coral va acollir divendres la celebració de l’aniversari amb el nomenament de l’Ateneista d’honor i la sòcia d’Honor de l’Ateneu. Un acte festiu i musical amb diversos parlaments que van dibuixar les figures d’Isabel Marquès i Maria Rosa Raspall.

L’Ateneu terrassenc, format per unes 200 persones, es va fundar inicialment el 1877 com Ateneu Lliure i clausurat el 1898. Gairebé cent anys després, el 1996 renaixia per continuar treballant per a una millora social i progressista a través de la cultura. 28 anys després l’Ateneu és un referent cultural que amb les seves activitats promou la fraternitat, la igualtat i la llibertat.

L'Ateneu Terrassenc celebra el 28è aniversari