L’Ateneu Terrassenc presenta dos llibres d’Oriol Junqueras

L’Ateneu Terrassenc ha estat escenari aquest divendres a la tarda de la presentació dels llibres “Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures” i “Contes des de la presó”. Sengles presentacions han anat a càrrec de Jaume Barberà, Pep Picas, Maxi Calero, Domingo Alfonso i Sergi Sol.

L’acte ha estat presentat per Cèlia Ros. “Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures” ha estat escrit per Sergi Sol i Bros. Aquesta obra narra, analitza i contextualitza, des de la perspectiva del nucli de col·laboradors més íntim de Junqueras, el rerefons que va determinar les decisions de la tardor catalana: la precipitació del 20-S, la celebració del referèndum, el desconcert posterior a la proclamació de la República i l’ingrés en centres penitenciaris dels presos, entre d’altres.

Per la seva banda “Contes des de la presó” està escrit pel mateix Oriol Junqueras amb pròleg de Pep Guardiola. Des de la seva reclusió a les presons d’Estremera, Lledoners i Soto del Real, Oriol Junqueras no ha deixat d’enviar contes als seus fills, Lluc i Joana, alguns dels quals, en concret 37, queden recollits en aquest volum.