L’Ateneu Terrassenc presenta el programa d’actes per celebrar els 25 anys de la seva refundació

L’Ateneu Terrassenc celebra el 25è aniversari de la seva refundació i ho fa amb un programa d’activitats variades que es duran a terme durant la setmana del 6 al 12 de juny. Així, l’entitat commemora el primer quart de segle de la seva segona etapa amb el suport d’uns 180 socis i amb la voluntat de seguir apropant la cultura a la ciutadania.

Entre la mitja dotzena d’actes commemoratius destaca la jornada inaugural, el diumenge 6 de juny a la tarda, amb un concert del grup Camerata Ègara a l’Auditori Municipal. Durant la setmana s’estrenarà una exposició de fotos històriques i es presentarà la nova Filmoteca de l’Ateneu, amb la donació de prop de 5.000 pel·lícules per part del cineasta local Antoni Verdaguer. Dijous hi haurà una conferència de l’historiador i president d’honor de l’entitat, Josep Puy, mentre que divendres a la tarda se celebrarà l’acte central del 25è aniversari, amb una gala que tindrà lloc a l’hotel Don Cándido i que servirà per distingir a Assumpte Roset com a sòcia d’Honor i a Joan Casals com a Ateneista d’Honor.

El programa d’activitats, que compta amb el suport de l’Ajuntament, finalitzarà dissabte amb una ofrena floral en record a Marinel·lo Bosch, president fundador de l’Ateneu en la seva primera etapa, el 1879. Tots els actes són gratuïts i caldrà fer reserva prèvia a través del web ateneuterrassenc.cat, per aquelles activitats amb aforament limitat.