L’atleta terrassenca Carla Domínguez, guardonada amb el Premi a l’Esportista en Edat Escolar 2020

El Consejo Superior de Deportes (CSD) ha decidit guardonar l’atleta i triatleta egarenca Carla Domínguez amb el Premi a l’Esport en Edat Escolar 2020, una vegada valorades totes les candidatures presentades per les diferents Comunitats Autònomes per part de la Comissió de Valoració.

La resolució del premi, que es lliura des de 2008, ha anat a càrrec del director general d’Esports, el català Albert Soler. Degut a l’alt nivell de les diferents propostes presentades, el CSD ha realitzat tres Mencions Honorífiques, concretament a la piragüista manxega Celia Toledo, a la gimnasta de rítmica madrilenya Ana Arnau i a l’atleta aragonesa Teresa Santolaria.

Carla Domínguez, que competeix per la Joventut Atlètica Sabadell (JAS), és l’actual campiona d’Europa júnior de duatló, títol aconseguit l’any passat. Aquest 2021 ja s’ha proclamat campiona d’Espanya sub-20 dels 5.000 metres llisos, de camp a través i dels 3.000 metres en pista coberta i el passat cap de setmana va batre a Nerja el rècord espanyol sub-20 i sub-23 dels 2.000 metres llisos. Amb 17 anys, opta també al guardó com a Promesa de l’Any 2020 a la Nit de l’Esportista d’aquest proper 28 de maig.