L’Atlètic-Barceloneta no dona opcions i guanya la Copa davant d’un desconegut CN Terrassa

S’ha repetit el guió de les últimes finals entre l’Atlètic-Barceloneta i el CN Terrassa. En un partit amb poca història (12-6), el conjunt mariner s’ha emportat la seva vuitena Copa del Rei consecutiva, mentre que el quadre de Dídac Cobacho s’ha hagut de conformar amb el seu cinquè subcampionat.

El CN Terrassa ha donat massa facilitats defensives i els de Chus Martín no ho han desaprofitat per encarrilar el triomf ja en el primer quart. Un tempteig de 6 a 3, amb hat-trick de Felipe Perrone, MPV de la final, ha estat irremuntable. Per si el títol no estigués sentenciat, el Barceloneta s’ha encarregat d’augmentar les diferències amb dos gols més en el segon període. Els egarencs, desconeguts en aquest partit, han marxat amb un desavantatge de cinc gols al descans, 8 a 3.

A la represa el Barceloneta no ha donat opció a la sorpresa, demostrant per què no té rival ara per ara en cap competició nacional. I així ho reconeixien els mateixos jugadors del Terrassa. Els de Cobacho han de passar pàgina a la Copa, perquè dimarts tenen partit de Champions League. Visiten l’OSC Budapest.