L’Atlètic-Barceloneta, rival del CN Terrassa als quarts de final de la Copa del Rei

El CN Atlètic-Barceloneta serà el rival del CN Terrassa als quarts de final de la 37a edició de la Copa del Rei de waterpolo, que tindrà lloc del 3 al 5 de febrer a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell. Aquest dijous al migdia s’ha fet la presentació i sorteig a la Casa Duran, en el qual s’han presentat algunes de les novetats de la competició, entre elles la presència del VAR.

El quadre de Dídac Cobacho, l’última bola en sortir del bombo, no ha tingut sort en el sorteig i s’haurà de veure les cares amb el defensor del títol i guanyador de les últimes deu edicions en la primera eliminatòria de quarts de final. Serà el divendres 3 de febrer a les 14.30h. En el precedent a la lliga aquesta temporada, els mariners es van imposar clarament a l’Àrea Olímpica per 9 a 16.

Rfen Sorteo Copa Rey Sabadell 2023 03

El capità del CN Terrassa, l’egarenc Ricard Alarcón, segon per l’esquerre, ha estat present en el sorteig (Font imatge: RFEN)

Els altres aparellaments de quarts són CE Mediterrani contra CN Barcelona (16.00h), CN Sant Andreu davant CN Mataró (17.30h) i CN Sabadell amb Tenerife Echeyde (19.00h). Els organitzadors, com a amfitrions i en ser també els primers de la taula en acabar la primera volta, han anat per un cantó del quadre i el Barceloneta per l’altre.

A priori, els dos màxims favorits al títol es trobarien en una hipotètica final, que es jugarà el diumenge 5 (14.00h). Dissabte tindran lloc les semifinals (12.00h i 13.30h).

Quadre Copa Del Rei Waterpolo 2