L’Atlètic és segon, després de 5 victòries seguides, mentre que l’Egara obté el seu primer triomf

Ple de victòries de l’Atlètic Terrassa en la doble jornada d’aquest cap de setmana. Els de Xero Gasol han obtingut un triomf de gran valor, dissabte, contra el Club de Campo, equip que arribava com a líder i a qui han derrotat per 3 gols a 1. Dos penals córner transformats per Pau Cunill han encarrilat una victòria que permet a l’Atlètic superar als madrilenys per situar-se en la segona posició, a un punt del líder, el Polo.

Els de Can Salas han rubricat el seu bon estat de forma desfent-se el diumenge del Sanse Complutense per 5 a 1. En aquest partit, Pau Cunill ha anotat el seu 7è gol de la temporada i encapçala la taula de màxims anotadors empatat amb el també egarenc Marc Miralles, del Polo. D’aquesta manera, l’Atlètic ha sumat el seu cinquè triomf de forma consecutiva.

Per la seva part, el Club Egara s’ha refet del mal inici de lliga i ha sumat 4 punts de 6 possibles en aquesta doble jornada. Els del Pla del bon Aire han empatat al camp del Jolaseta i han obtingut la seva primera victòria de la temporada, per 1-2, en la seva visita al RS Tenis.