L’Atlètic s’apropa al Polo i l’Egara es manté quart

Doble jornada a la Divisió d’Honor Masculina: la jornada 15 s’ha dipustat dissabte i la 16, diumenge. L’Atlètic, ha guanyat els dos partits i s’ha apropat al líder al Polo, al qual ja només li separen dos punts a la classificació, quan en queden sis per disputar.

Dissabte els groc-i-negres es van desfer amb facilitat del Sardinero per 7 a 2 a Can Salas. A la mitja part el partit ja el tenien coll aval els terrassencs, amb un clar 5 a 2 al marcador. Pau i Pepe Cunill amb dos gols cadascun, han liderat l’atac de l’Atlètic.

L’Atlètic ha confirmat la millora de joc que apuntava Xero Gasol l’endemà, amb una destacada victòria a Madrid contra el Club de Campo, un dels favorits, per 2 a 3.

Per la seva banda el Club Egara va esgarrapar un punt del camp del Polo, on va empatar a un. Els terrassencs es van avançar amb un gol de Marc Recasens al segon període, però després del descans Iñaki Zaldúa va fer el gol de l’1 a 1 definitiu. Diumenge, en canvi, l’Egara va tenir un partit molt més plàcid al Bon Aire on es va agradar amb sis gols al Jolaseta (6 a 0). Els ratllats mantenen la quarta plaça a només dos punts del cinquè, el Júnior.

Polo i Atlètic ja s’han asegurat la presència a la final a quatre. Club de Campo, Club Egara, Júnior i Barça es disputaran les altres dues places en les dues jornades que queden.