L’Atlètic Terrassa, classificat directament per a les semifinals de l’Euro Hockey League

L’Atlètic Terrassa s’ha classificat directament per a les semifinals de l’Euro Hockey League. Amb l’objectiu de minimitzar riscos per la situació pandèmica provocada per la Covid-19 i no suprimir de nou la màxima competició continental de clubs, l’EHL i la Federació Europea de Hockey (EHF) han decidit eliminar la ronda de quarts de final i disputar la Final Four entre els equips campions de les quatre grans lligues europees, és a dir, Holanda, Alemanya, Bèlgica i Espanya.

L’Atlètic ja tenia el bitllet per a la fase final de l’EHL, perquè quan es va aturar la lliga per la Covid-19 la temporada passada ocupava el primer lloc de la classificació. La Final a Quatre serà al Wagener Stadium d’Amstelveen, a Holanda, del 3 al 5 d’abril, i a porta tancada. En semifinals, el quadre de Xero Gasol s’enfrontarà a l’Uhlenhorst Mülheim alemany, mentre que l’altra ronda la disputaran el Bloemendaal holandès amb el Royal Leopold belga.

Tot i ser una Final Four de format reduït, significarà el retorn dels de Can Salas cinc anys després. El 2016 el conjunt que dirigia llavors Roger Pallarols es va classificar en vèncer el Dragons i el Leuven. El Club de Campo serà el representant espanyol a la Final Four femenina.