L’Atlètic Terrassa HC ofereix a la ciutat la seva 21a Lliga

El primer equip masculí de l’Atlètic Terrassa ha estat rebut aquest dimecres a la tarda al Saló de Plens de l’Ajuntament. L’alcalde, Jordi Ballart, el regidor d’Esports, Dani Nart, i els portaveus dels grups municipals, han volgut agrair així la 21a lliga aconseguida pel club de Can Salas en la final disputada contra l’Egara.

El torneig de la regularitat es queda un cop més a la ciutat, eixamplant així el palmarès dels groc-i-negres. Un títol que arriba en un any molt especial, la commemoració dels 25 anys de Terrassa com a subseu olímpica d’hoquei als Jocs de Barcelona. Una efemèride per a la qual tant l’Atlètic com les autoritats de la ciutat fan una crida a la ciutadania a participar-hi.

Jordi Carrera, primera baixa a la plantilla
No es preveuen molts canvis, a priori, a la primera plantilla de l’Atlètic de cara a la temporada vinent. L’única baixa coneguda fins ara és la del defensa Jordi Carrera, que penja l’estic als seus 35 anys. L’egarenc va rebre l’estima de la seva afició en la consecució d’aquesta 21a lliga del club de Can Salas.

Carrera va arribar fa 7 anys a l’Atlètic, procedent de l’Egara. Durant aquest període ha guanyat 3 lligues i 1 Copa del Rei, a més de ser internacional amb la selecció espanyola absoluta, participant en els seus únics Jocs Olímpics, els de Rio de Janeiro.

Tant per al terrassenc com per al seu entrenador, Dani Martín, l’èxit d’aquesta lliga radica en l’ambició d’un equip que ha anat de menys a més durant la temporada, la d’un club que vol seguir conquerint títols i en l’inesgotable talent del seu planter, que segueix forjant jugadors per a la primera plantilla.