Plaques Solars Atlètic 2

L’Atlètic Terrassa instal·larà al juny més de 300 panells solars

L’Atlètic Terrassa instal·larà en les properes setmanes 337 panells solars al Xalet i a l’edifici d’oficines i vestuaris en un pas més del club egarenc per seguir millorant la seva sostenibilitat. És una acció que ja es va anunciar en la darrera assemblea de socis del desembre.

Aquest mes de maig es va formalitzar la firma del contracte amb l’empresa Applus, després de l’auditoria energètica prèvia, i el mes de juny començaran els treballs d’instal·lació. Els panells, que donaran una potència total de 153 kWh, ocuparan una superfície de 750 m² entre els dos edificis i permetran un estalvi de més d’un 30% d’electricitat.

Aquesta mesura se suma als sistemes d’estalvi energètic duts a terme per l’Atlètic com són la caldera de biomassa o els LED. La primera, instal·lada el 2011, permet escalfar l’aigua de la piscina, SPA i vestuaris amb biomassa, i la segona, instal·lada el 2020 ofereix una millor eficiència lumínica. Els LED estan presents en un 100% de l’enllumenat exterior del club i un 90% en l’interior.

Plaques Solars Atlètic 2

La instal·lació dels panells solars corren a càrrec de l’empresa Applus