L’Atlètic Terrassa organitzarà les Final Four del 2021

La propera edició de la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei herba es disputarà a València, però els campions tant de la lliga de Divisió d’Honor Masculina com de la Iberdrola Femenina de la pròxima temporada es decidiran a Terrassa.

La Federació Espanyola (RFEH) ha atorgat a l’Atlètic l’organització de les Final Four 2021, competició que es disputarà l’1 i 2 de maig. Serà la segona vegada que aquests dos títols es decideixin sobre el Josep Marquès, després que el club de Can Salas ja acollís el desenllaç de la lliga, en l’actual format, el 2017. En aquella ocasió el trofeu masculí es va quedar a les vitrines groc-i-negres, després que el conjunt dirigit llavors per Dani Martín s’imposés en la final per 2 a 1 al Club Egara.

Així doncs els quatre primers classificats de la lliga regular tant masculina com femenina disputaran les semifinals l’1 de maig, mentre que a l’endemà tindran lloc les dues finals. Terrassa, doncs, encadenarà dues final four consecutives, ja que l’edició del 2019 es va desenvolupar al Pla del Bon Aire, amb títol masculí per a l’Egara.

Recordem que aquesta temporada, degut a la pandèmia per la Covid-19, es van donar per acabades totes les competicions, sense campions ni descensos i amb l’ascens de dos equips a la Divisió d’Honor tant masculina com femenina.