L’Atlètic Terrassa, seu del Campionat d’Europa sub-21 de 2024

La Federació Europea de Hockey (EHF) ha escollit l’Atlètic Terrassa HC com a seu del proper Campionat d’Europa sub-21, tant masculí com femení, que tindrà lloc del 14 al 20 de juliol de 2024. Durant aquests dies, per Can Salas passaran alguns dels jugadors i jugadores que en un període breu de temps seran protagonistes amb les seleccions absolutes dels seus països.

Els equipos participants en el torneig masculí són Bèlgica, Anglaterra, Espanya, França, Alemanya, Irlanda, Països Baixos i Turquia, mentre que en el femení hi prendran part Àustria, Bèlgica, Anglaterra, Espanya, França, Alemanya, Irlanda i Països Baixos.

En declaracions als mitjans de la Federació Espanyola de Hockey (RFEH), el president de l’Atlètic Terrassa, Josep Maria Biosca, ha assenyalat que “comença el compte enrere per al nostre club, amb l’objectiu que aquest esdeveniment tingui el nivell al qual estem acostumats”. La comissió organitzadora estarà dirigida per Miquel Cunill i Carles Pons, que tindran al darrera un bon nombre de voluntaris en diferents àrees.