Lauda Ultracool posa la primera pedra de la nova fàbrica a la carretera de Rubí

L’empresa LAUDA Ultracool, especialitzada en la producció de refredadors de circulació industrials, tindrà una nova fàbrica a principis del 2022. Aquest dimecres s’ha col·locat la nova pedra del que seran les noves instal·lacions, més grans i modernes que les actuals. La mudança, però, no costarà gaire: el trasllat serà, pràcticament, davant mateix de l’actual fàbrica del carrer Colom, i es situarà a la carretera de Rubí. El pressupost inicial de la nova planta és de set milions d’euros; el terreny és de 9.000 metres quadrats, fet que permetrà doblar o triplicar els espais destinats a oficines, magatzem i producció.

Aquesta empresa terrassenca forma part, des del 2011, del grup alemany LAUDA i la intenció, segons han explicat, ha estat sempre el de mantenir-se a Terrassa.

A l’acte hi han assistit representants de la Cambra de Comerç i la CECOT, que han demanat a l’Ajuntament que faciliti el desenvolupament de les empreses al seu territori.

LAUDA Ultracool va ser fundada fa 52 anys amb el nom de Chaumeca Ibérica. El grup Lauda compta amb 520 treballadors i factura anualment 90 milions d’euros en vendes.