L’augment de la seguretat propicia la transmissió de valors a Blockchain

La millora en la seguretat a Internet, comporta el naixement de noves plataformes digitals com la Blockchain, una nova xarxa de comunicació digital centrada en la transmissió de valors. Aquest nou sistema és més segur per a les transaccions perquè permet fer transferències de valors una única vegada, eliminant així la possibilitat de duplicar informació.

Les criptomonedes són una de les primeres aplicacions que es poden fer a través de Blockchain. Un sistema per donar valor a monedes digitals que amb aplicacions més avançades seran molt productives en sectors com l’energia, les assegurances o la mateixa identitat digital. Empresaris i professionals del sector s’han aplegat aquest dijous al vespre en una conferència organitzada per la CECOT, per aprofundir en l’efecte Blockchain i les criptomonedes.

De com incidirà en les empreses, l’impacte que tindrà en el món financer, o si hi ha noves oportunitats d’inversió. Carlos Barbero és un reconegut professional del sector, cofundador de BTC-Guardian, i una de les veus més autoritzades per parlar de l‘efecte Blockchain.