Laura Borràs, convidada d’honor en la presentació de Junts per Terrassa com a nou partit polític

Junts per Terrassa ja és un partit. Més de 150 persones s’han aplegat aquest dijous al Museu de la Ciència en l’acte de presentació de la formació amb la presència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i dels exconsellers Josep Rull i Jordi Turull. Junts per Terrassa ja es va presentar a les eleccions municipals del 2019 però no com a partit. Durant l’acte s’han conegut les cares de l’executiva de la formació, constituïda al gener i encapçalada pel seu coordinador, Jordi Noguera.

L’exconseller i excandidat Lluís Puig, a l‘exili, ha donat la benvinguda al partit en un vídeo enregistrat. L’han seguit l’exportaveu municipal i també exconseller Miquel Sàmper i les regidores Montse Trullàs i Meritxell Lluís.

La segona part de l’acte ha estat en forma de col·loqui entre els exconsellers Josep Rull i Jordi Turull i la presidenta del Parlament, Laura Borràs. A banda de comentar algunes anècdotes viscudes en els més tres anys de presó, tots tres han reflexionat sobre com reprendre el camí cap a la independència.

Entre el públic hi havia representants del PSC i d’Esquerra que han volgut ser testimonis del naixement de Junts per Terrassa.