Laura Roca: “L’arribada dels Barcelona Dragons a Terrassa serà un bé i una gran projecció per a la ciutat”

La directora del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Laura Roca, ha estat aquest dilluns la convidada al programa Esports Terrassa. L’exnedadora olímpica ha parlat d’aquest nou repte professional, ja que substitueix en el càrrec un històric del consistori municipal com Carles Sánchez, i també dels beneficis que suposarà per a la ciutat la nova Casa de l’Esport. Dissabte hi va haver jornada de portes obertes d’aquest nou equipament municipal.

Roca ha assenyalat que aquest dilluns l’Ajuntament s’ha reunit amb el Terrassa FC per detallar l’acord que el club egarenc està portant a terme amb els Barcelona Dragons, per tal que la franquícia aterri a l’Estadi Olímpic i disputar així com a local els partits de l’European League of Football a partir del mes de juny. La responsable de l’àrea d’esports ha manifestat que en breu es formalitzarà l’autorització d’aquesta activitat a l’Estadi, de titularitat municipal, i que l’espectacle del futbol americà serà una gran oportunitat per projectar la ciutat a l’exterior.

Laura Roca A Esports Terrassa 2

Laura Roca, durant l’entrevista al programa Esports Terrassa

El Terrassa FC té actualment una llicència provisional d’ús de l’Estadi Olímpic, que es va signar al desembre per poder tornar a desenvolupar la seva activitat en aquest recinte, però ja està en tràmit la llicència definitiva que s’hauria d’aprovar en el ple del mes d’abril.

Podeu veure la totalitat de l’entrevista en el següent vídeo.