Laura Simó

Laura Simó, Premi Jazzterrasman 2024, agraeix el reconeixement

Laura Simó distingida amb el prestigiós Premi Jazzterrasman 2024 ha visitat aquest dimecres la Ràdio Municipal. Al programa El Submarí,  ha agraït aquest  reconeixement. La cantant és una dels grans referents del jazz vocal del nostre país. La cerimònia de lliurament del premi tindrà lloc el diumenge 3 de març a la Nova Jazz Cava.

És la segona vegada que una dona rep aquest guardó, després que el 2015 el Festival de Jazz de Terrassa li concedís a la Big Mama, reconeixent, així, el talent femení. Laura Simó ha estat elogiada per la seva qualitat, versatilitat i una dilatada trajectòria artística que s’estén al llarg de quatre dècades.

Els inicis de Laura Simó són precisament a la Nova Jazz Cava, el 1995, on actuava juntament amb el trio estable del Tete Montoliu. Des de llavors, ha participat en un total de 72 concerts organitzats per Jazz Terrassa, 59 dels quals han tingut lloc a la Nova Jazz Cava.

Recentment, també ha estat reconeguda per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya amb un premi a la seva trajectòria. El seu últim projecte, Together Again (2023), és un emotiu homenatge a Tete Montoliu.

Paral·lelament, al costat del seu pianista de tota la vida, Francesc Capella, presenta West Side Songs  un espectacle que revisita cançons de musicals de Leonard Bernstein.

[Font imatge: Jazz Terrassa]