Laura Valenzuela i Georgina Cerdà guanyen els premis de recerca Matilde Ezquerra Lezcano

L’Hospital de Terrassa ha acollit la vuitena edició del Premi Matilde Ezquerra Lezcano on es guardona els treballs de recerca fets per residents durant el seu període de formació al Consorci Sanitari de Terrassa. Aquest any s’han presentat 8 treballs englobats en dues categories: programa de millora d’atenció a les persones i treball de Recerca.

En la primera categoria, la guardonada ha estat Laura Valenzuela, resident de psicologia clínica, pel seu treball titulat “Protocol grupal unificat per al tractament de trastorns emocionals” mentre que en la categoria de Treball de Recerca el premi ha recaigut en Georgina Cerdà, resident de geriatria, pel seu estudi sobre “Factores predictores de institucionalización en pacientes mayores de 75 años tras una fractura de cadera”.

Els premis, que s’han atorgat per vuitena vegada, estan dedicats a la memòria de Dra. Matilde Ezquerra que va treballar al CST durant més de 20 anys, primer com a metgessa de família i posteriorment com a responsable del Departament de Docència, Recerca i Formació del CST.