L’AVAN celebra 30 anys amb el tradicional sopar solidari i recapta fons per acabar la nova seu

El proper 6 d’octubre, l’AVAN celebra el 19è sopar solidari. No és un sopar més perquè coincideix amb la commemoració dels 30 anys de l’entitat.

Per això, s’ha definit com un sopar de gala, l’acte institucional de l’aniversari però obert a tota la ciutadania. Ja s’ha confirmat la presència del conseller Carles Campuzano i d’alguns alcaldes de la comarca.

Serà a les 8 del vespre, a la Masia la Tartana de Matadepera i l’entitat fa una crida a l’assistència i també a participar de la fila zero.

El preu del cobert és de 60 euros i s’espera poder arribar als 300 comensals. Tot el recaptat es destinarà a finançar la nova seu de Terrassa, a la nau Pont, Aurell i Armengol.

I és que falten els darrers 450.000 euros per acabar les obres i obrir a principis de 2025.

La nova seu permetrà oferir més i millors serveis a les persones amb malalties neurològiques i les seves famílies, passant dels 280 usuaris i usuàries de la ciutat actuals als 500 i guanyar visibilitat.

El centre té un pressupost de 2,5 milions d’euros. L’entitat ja té gairebé tots els fons compromesos de diverses administracions per no aturar les obres. Falta per aconseguir aquest mig milió escaig d’euros.

Durant el sopar se sortejaran entre els assistents un centenar de regals gentilesa de nombroses empreses, gremis i comerços.

Sopar Solidari Avan 7 Sopar Solidari Avan 5 Sopar Solidar Avan 4 Sopar Solidari Avan 3 Sopar Solidari Avan 2