L’AVAN ofereix a través de la seva web diverses activitats per estimular el sistema neurològic

L’associació AVAN ofereix aquests dies una eina complementària a les diferents teràpies de rehabilitació neurològica. Es tracta de l’AVAN arriba a casa, una nova secció disponible a través de la pàgina web de l’entitat. En aquest espai, creat recentment, l’AVAN publica un recull d’activitats per a persones amb malalties neurològiques, amb l’objectiu de mantenir l’estimulació i l’activació des del domicili.

Els tallers estan adreçats principalment per a persones amb deteriorament cognitiu, parkinson i altres patologies, classificades per nivells i disciplines. Tot i així, la iniciativa també dedica un apartat per persones sanes i un altre de recomanacions generals.

La secció està pensada per ser dinàmica i està previst que cada setmana es vagi renovant amb diferents activitats. Els tallers s’han estructurat d’una manera senzilla i àgil¡ i, en alguns casos, compten amb el suport de vídeos que han fet diferents tècnics de l’entitat. D’aquesta manera, tothom qui ho desitgi podrà realitzar aquests exercicis de manera conjunta, seguint les indicacions a través de la pantalla del seu mòbil, ordinador, tablet o Smart TV.

Des de l’associació AVAN assenyalen que “la vivència del confinament no és fàcil per ningú” i que “les activitats proposades en aquest apartat són simplement una ajuda per poder seguir actius i estimulats al llarg d’aquests dies”.