L’ecofeminista Yayo Herrero protagonitza el principal acte institucional del Dia Internacional de les Dones a Terrassa

“No hi ha verd sense lila” és el lema d’enguany per als actes institucionals del Dia Internacional de les Dones a Terrassa. El simbolisme de tots dos colors, ecologisme pel verd i feminisme pel lila, s’ha unit en l’acte central, una conferència celebrada aquest dijous a la tarda a l’Auditori Municipal. L’antropòloga Yayo Herrero, un dels principals referents de l’ecofeminisme, ha estat l’encarregada de recalcar l’estructura patriarcal de la nostra societat però també la importància cabdal de la natura per a qualsevol activitat humana.

Aquest ha estat el principal acte del 8 de març organitzat per l’Ajuntament de Terrassa, però des del consistori s’han programat un total de cinquanta-sis activitats a l’entorn d’aquest Dia Internacional de les Dones. La regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín, ha insistit en la importància d’incloure el feminisme en tots els àmbits de la ciutat.

Abans de començar la conferència de Yayo Herrero, els estudiants de l’Escola Municipal d’Art i Disseny guanyadors del concurs per escollir el cartell del 8 de març han rebut els seus guardons. El primer premi i, per tant, el cartell escollit, ha estat obra d’Ali El Moussaui.