20221006 082241

L’economista Oriol Amat participa en el debat del Grup Plató Industrial de la Cambra

L’economista i rector de la Universitat Pompeu Fabra, Oriol Amat, analitza a la Cambra Terrassa els actuals reptes econòmics i el seu impacte a l’empresa. El prestigiós economista ha participat al Grup Plató Industrial per incidir en els noves tendències i reptes econòmics als quals fan front les empreses fomentant el debat entre el Grup. Amat que s’ha mostrat confiat en l’evolució de l’economia, ha posat de relleu el paper de la universitat en la recerca i la innovació. Una institució oberta d’impacte directe en el teixit socioeconòmic per millorar la competitivitat empresarial.

A més ha tractat els cicles de l’economia, la quarta revolució industrial i la innovació en els processos de les empreses i en els diferents perfils empresarials. Els grups Plató de la Cambra Terrassa són trobades exclusives entre empresaris i directius entre els quals es fomenta el compartir experiències i coneixements pràctics i solucions que aporten valor a la gestió diària dels negocis. Un espai de treball que esdevé un èxit després de 8 anys en funcionament.

Amat ha valorat positivament els Grups Plató perquè representen «una oportunitat per aprendre de la gent que està a primera línia. Una cosa és la teoria i l’anàlisi macro que fem des de la universitat i l’altra la realitat dels empresaris que estan a la trinxera, batallant el dia a dia». En l’actualitat la Cambra té Grups Plató en els àmbits Gerencial, Industrial, Internacional i de Recursos Humans.

20221006 082241