L’ecoRZ 2017 bat el seu propi rècord d’acceleració a Montmeló

El cotxe elèctric de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) ha batut el seu propi rècord d’acceleració al circuit de Montmeló aquest mes d’agost. L’ecoRZ 2017 amb tracció posterior ha aconseguit recórrer 100 metres en 3,662 segons, dues mil•lèsimes menys.

No ha estat l’única bona notícia de la competició de Formula Student Spain. L’ecoRZ 2017 ha participat en totes les proves i ha acabat segon en la Cost Event.

La notícia menys positiva va arribar en la prova més dura de la competició, l’Endurance: 20 voltes al circuit, 22 quilòmetres. El cotxe però, es va aturar per un problema electrònic a la volta número 18.

L’ecoRZ 2017 ha acabat en la segona posició del rànquing estatal a Montmeló, per darrera únicament de l’equip de la UPC de Barcelona.

La temporada però, va començar a Austràlia al desembre on l’equip va aconseguir la victòria en elèctrics.

Així, actualment, el vehicle és primer en el rànquing estatal i 13è en el mundial.

L’equip format per 23 membres, i on més del 50% són nous, prepara un canvi generacional i també, moltes novetats. Al maig es coneixerà la nova versió del cotxe, coincidint amb el 10è aniversari de l’equip.

El monoplaça serà completament nou, fins i tot, el nom, diuen, serà totalment diferent.