L’edició especial del cicle Sons del Temps tindrà lloc del 23 de febrer al 10 de març

El cicle Sons del Temps celebrarà la quinzena edició del 23 de febrer al 10 de març. Durant aquest dies tindrà lloc una edició especial que s’hauria d’haver celebrat a l’estiu, com totes les edicions, però que per raons pressupostàries es va haver de posposar. Serà més compacte però continuarà apostant per unir música clàssica, història i patrimoni. A més dels concerts, que valdran sis euros, hi afegiran conferències, tallers, exposicions i visites a la Seu d’Ègara, que tindrà paper força central en el festival.

El quinzè Sons del Temps també recordarà la visita d’Albert Einstein a l’Escola Industrial, ara fa cent anys, donat-li un paper important al modernisme i a la música de l’època. A aquest escenari s’hi sumaran les tres esglésies de la Seu d’Ègara, l’antic ajuntament, ara rehabilitat; el convent de Sant Francesc i l’antic magatzem Pasqual Sala, entre d’altres.

Aquest Sons del Temps, que correspondria a l’edició del 2022, no substituirà el d’aquest any, que tindrà lloc en les dates habituals, a l’estiu.