L’editorial OmniaBooks presenta diverses novetats literàries amb accent terrassenc

Aquest Sant Jordi l’editorial terrassenca OmniaBooks celebra el seu 12è aniversari. I ho fa amb una gran oferta de propostes literàries que es podran trobar tant dissabte com diumenge a la Plaça Vella. Una d’elles és la nova publicació del periodista i compositor musical Enric Carreras. Existir cansa molt exposa un recull d’històries curtes amb plantejaments del tot originals.

D’altra banda, OmniaBooks edita també el poemari Per on s’escolen els astres, del terrassenc Pere Capdevila, que incorpora un format innovador entre les seves pàgines. Una tendència a l’alça és la de llegir obres teatrals i, en aquest sentit, l’editorial egarenca ha publicat els dos textos guanyadors del Premi Àngels Poch, que organitza Omnium Cultural.

Una altra novetat està dirigida als amants de l’esport local. Amb Més de cent anys fent història aprendrem molts aspectes del Terrassa FC a través de la mirada d’un grup d’infants que fan un treball per l’escola. OmniaBooks ha anunciat que tothom qui compri algun dels seus productes durant aquest Sant Jordi obtindrà una entrada per anar a veure el partit del Terrassa FC contra el Badalona, aquest diumenge a la tarda a l’Estadi Olímpic.