L’egarenc Álvaro Granados s’exhibeix en la quinzena lliga consecutiva de l’Atlètic-Barceloneta

No hi ha hagut sorpreses i l’Atlètic-Barceloneta s’ha alçat amb el seu 15è títol consecutiu de Lliga. Aquest diumenge ha superat de nou el CN Barcelona per 7 a 12 en el segon partit de la final del play-off, sentenciant l’eliminatòria per la via ràpida.

Una final amb molts noms propis, un d’ells la del terrassenc Álvaro Granados, que ha aconseguit la meitat dels gols dels mariners, sis en total, sumant així la seva quarta lliga seguida. També ha estat un partit emotiu per al seu entrenador, Chus Martín, que deixa el Barceloneta, i per a Joel Esteller, tota una institució en el Barcelona.

Els cenebistes han aguantat dos quarts, fins el 4 a 5 del descans, però en el tercer els defensors del títol han desequilibrat definitivament la final amb un parcial de 2 a 5. Després de la Lliga i la Copa, el Barceloneta buscarà el triplet al juny, disputant la Final Eight de la Champions a Belgrad. Abans, però, aturada a la final de la Copa Catalunya que tindrà lloc aquest dimarts (20.45h) a Can Llong contra el CN Sabadell.

El terrassenc Álvaro Granados ha marcat sis gols en el segon partit de la final