L’egarenc Jordi Merino presidirà quatre anys més la FEEC

El terrassenc Jordi Merino ha estat escollit quatre anys més president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), segons ha fet públic la pròpia entitat. La llista encapçalada pel dirigent egarenc ha estat la guanyadora d’unes eleccions que han donat  84 vots per a la candidatura “Construint el futur, seguim caminant” encapçalada per Jordi Merino, i 28 vots per la candidatura “Dret de pas, dret de país”, encapçalada per Jordi Quera.

Jordi Merino, soci del Madteam, el CE els Blaus i del CM Sant Llorenç de Terrassa, del qual va ser també expresident, iniciarà així el seu tercer mandat consecutiu al capdavant de la FEEC, on hi va accedir a la presidència el 2011. Llicenciat en Història, el terrassenc és vocal del Comitè Olímpic de Catalunya, membre del Patronat de la Fundació de la UFEC, secretari de l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE) i instructor d’excursionisme per l’ECAM.

Sota la seva presidència, la FEEC ha assolit el rècord de federats el passat 2020, arribant a pràcticament les 43.000 llicències anuals i convertint-se en la tercera federació esportiva del país i la segona amb dones federades amb més de 15.000 llicències de dones.

Merino mantindrà una junta continuista (quedarà constituïda l’1 de juliol), però amb algun canvi destacable en llocs de responsabilitat i amb una novetat important pel que fa a la distribució de les àrees i a la creació d’una nova àrea inclusiva que serà transversal a tota la federació i que serà encapçalada per Ramon Rodríguez (CEM Cerdanyola i CIM Project). A més, la nova junta tindrà la figura d’un director tècnic esportiu que serà l’alpinista Ferran Latorre (CEC i UE Vic).