L’egarenc Marc Pubill entra en la llista definitiva per als Jocs Olímpics

El futbolista egarenc de la UD Almería Marc Pubill ha entrat en la llista definitiva de 18 jugadors que formaran l’equip olímpic espanyol per als Jocs de París. El seleccionador, Santi Denia, ha donat a conèixer els noms dels convocats per a la gran cita d’aquest estiu. El lateral terrassenc, que ha estat fent tota la preparació, ha estat inclòs en una convocatòria de 18 + 4 jugadors suplents que també viatjaran amb la selecció.

Per comunicar els noms dels futbolistes que representaran Espanya a París, la Federació Espanyola ha comptat amb alguns dels jugadors que van aconsenguir fa 32 anys l’únic or que es té en aquesta disciplina olímpica. Va ser als Jocs de Barcelona 92, quan el combinat en el qual hi formaven part Toni Jiménez, “Chapi” Ferrer, Amavisca o Manjarín van pujar al graó més alt del podi.

L’expedició viatjarà el 17 de juliol a França per disputar, un dia més tard, un partit preparatori amb els Estats Units. En la fase de grups del torneig olímpic de futbol, Espanya debutarà el 24 de juliol (15.00 h) contra l’Uzbekistan al Parc dels Princeps de París. El 27 s’enfrontarà a la República Dominicana a Bordeus, mateix escenari on jugarà el dia 30 de juliol contra Egipte.

[Font imatge: UD Almería]