L’egarenc Miquel Ezequiel, nou director esportiu del Terrassa FC

Oficialment Miquel Ezequiel ja exerceix com a nou director esportiu del Terrassa FC. Aquest dilluns a la tarda el club egarenc ha anunciat el nou responsable de la parcel·la esportiva, una vegada el tècnic terrassenc s’ha desvinculat de l’EC Granollers, on actuava com a segon entrenador les dues darreres temporades. A més, el tècnic exercirà tasques al futbol base de l’entitat.

Ezequiel (45 anys) va iniciar-se com a entrenador i coordinador en el futbol base del Terrassa FC i la UFB Jabac i Terrassa, per passar a ser entrenador d’alevins i infantils del FC Barcelona (2000-2003). Durant la seva etapa al futbol base de Terrassa, va exercir les funcions de segon entrenador del primer equip, a la Segona Divisió B, va formar part de secretaria tècnica del primer equip i va ser el coordinador de cadets i juvenils.

Al 2010 va fer el salt al CD San Roque, a la Segona Divisió B, on va ser el segon entrenador del primer equip i coordinador del futbol base. També, durant cinc temporades, va ser el segon entrenador del filial del CE Sabadell (on va aconseguir dos ascensos), va formar part de la secretaria tècnica del conjunt arlequinat i va ser el segon entrenador del primer equip del CE Sabadell a la Segona Divisió B. Després va ser el director esportiu del CE Manresa, abans d’aterrar al Granollers.

Recerca d’entrenador

La primera decisió que haurà de prendre Ezequiel és la contractació del nou inquilí de la banqueta, en substitució de Cristian García. Nacho Castro, actual entrenador de l’Horta, és el primer de la llista, però el fet que el conjunt barceloní estigui disputant la promoció d’ascens a Segona “B” podria obrir les portes a altres tècnics. Sonen Xevi Molist, extècnic del CE L’Hospitalet, o Piti Belmonte, entrenador de San Cristóbal, Badalona, Sant Andreu i Manresa.