L’egarenc Sergi Cebrián es proclama subcampió del Món de Camp en Arc Nu

L’arquer egarenc Sergi Cebrián es va proclamar subcampió del Món de Camp en Arc Nu a Potchefstroom (Sud-àfrica), competició que va reunir del 7 al 12 d’octubre més de 400 arquers.

Cebrián no va iniciar de la millor manera la competició, ja que a la primera jornada de Field va haver de superar una ruptura del reposa fletxes. Tot i així, va poder finalitzar amb 412 punts, que el situaven segon de la general darrere l’escocès Steven Hevranek (436 punts). A la segona jornada ja va encapçar la classificació, però a la tercera Cebrián va tornar a perdre el lideratge. A partir de llavors les distàncies entre l’egarenc i l’escocès es van mantenir, ja que l’arquer local mai va estar a l’alçada de les seves puntuacions. La cinquena jornada es va convertir en un pur tràmit, perquè Cebrián no podia optar a l’or, però tampoc perillava la plata davant de l’argentí Diego Adrover.

Gran subcampionat per a Cebrián que no ha pogut fer el triplet, sumant el títol mundial al de campió d’Espanya i d’Europa. La següent edició de l’IFAA de Camp tindrà lloc el 2020 a Estònia.