LEITAT i Esteve creen WeLab per a la recerca farmacèutica i biomèdica

El Centre Tecnològic LEITAT i la farmacèutica Esteve creen la plataforma de projectes multidisciplinars WeLab, un nou centre d’excel·lència en biomedicina i farmàcia. La nova aliança que comença a funcionar aquest agost és una oportunitat per reforçar l’experiència i el coneixement dels investigadors i potenciar les tecnologies més avançades en el camp biomèdic, gràcies a la xarxa tecnològica de LEITAT.

Esteve incorpora al projecte 80 investigadors i 2.400 metres quadrats de laboratoris al Parc Científic de Barcelona. Per la seva banda LEITAT referma el seu posicionament internacional en el camp de la recerca i la innovació biomèdica i farmàcia. El conveni deixa la porta oberta a d’altres empreses a la participació en el nou WeLab.

Les dues entitats no amaguen que entre les seves recerques hi ha el repte de col·laborar en trobar una vacuna per la Covid-19, tal i com ja va fer LEITAT amb la seva contribució per a nous respiradors. Dues empreses que alhora també treballaran per posicionar el sector català en el món.