Leitat i Seidor signen una aliança per donar suport a la transformació digital de les empreses

La consultora multinacional Seidor, especialitzada en serveis i solucions tecnlogiques, i el centre tecnlògic Leitat han arribat a un acord per accelerar els processos de digitalització de l’entitat terrassenca i reforçar la seva posició com a referència en projectes tecnològics d’investigació i desenvolupament. Una de les principals línies es focalitza en DFactory, una iniciativa creada per impulsar la impressió en 3D, la intel·ligència artificial o la ciberseguretat.

L’origen d’aquesta col·laboració prové del pla de transformació digital de Leitat que requereix d’una solució de planificació que aporta Seidor. La consultora també es converteix en partner del centre tecnològic per donar suport a la transformació digital de les empreses, millorar la competitivitat i impulsar els projectes d’investigació i desenvolupament.

L’acord també inclou l’obertura d’una oficina perquè els clients de Seidor puguin gestionar gratuïtament la sol·licitud dels fons de recuperació Next Generation EU a través de Leitat. El centre tecnlògic és una de les deu enitats amb major captació d’aquests ajuts europeus a nivell nacional. En l’actual context de pandèmia Europa posa a disposició de les empreses espanyoles ajudes directes a fons perdut per valor de 72.000 milions d’euros que es començaran a repartir durant el segon semestre del proper any. Les subvencions seran per a projectes concrets que apostin per la digitalització d’empreses, indústries i processos de fabricació o per a la implantació de solucions d’intel·ligència artificial.