Leitat ha inaugurat una nova oficina al Parc Agrobiotech de Lleida

Leitat inaugura una nova oficina al Parc Agrobiotech de Lleida

El centre tecnològic Leitat ha inaugurat una nova oficina al Parc Agrobiotech de Lleida. L’objectiu d’aquesta nova obertura és incrementar la competitivitat del teixit empresarial de la zona a partir de la innovació i la transferència de coneixement.

Parc_Agrobiotech_Lleida

Els projectes que es posaran en marxa en aquesta nova seu augmentaran el retorn de les ajudes econòmiques a empreses lleidatanes per a iniciatives de recerca i desenvolupament. A més, així, Leitat donarà suport a l’estratègia industrial amb solucions disruptives a les necessitats tecnològiques d’empreses i entitats de la demarcació, sempre amb un enfocament sostenible.

leitat

En una primera fase, el nou centre Leitat constarà d’una àrea tecnològica pròpia. D’aquesta manera, donarà servei a tots els projectes del centre tecnològic globalment. Comparà amb una plantilla de cinc persones liderades per Miquel Gibert, encarregat de la promoció i gestió de projectes a Lleida. Aquest equip humà se suma al coneixement i experiència de les més de 400 persones que ja formen part de Leitat.