LEITAT participa en un projecte per accelerar el desenvolupament de productes contra la covid

El Centre Tecnològic LEITAT col·labora de manera activa amb un projecte europeu per accelerar els avenços contra la covid-19. Es tracta d’una plataforma d’innovació, d’accés obert, que ha de servir per ajudar a empreses i laboratoris en la recerca i el desenvolupament de nous productes per combatre els efectes de la pandèmia.

Darrere el projecte, anomenat INNO4COV19, s’hi troben associades 11 empreses de 7 països europeus diferents. L’experiència ha de servir per incorporar i compartir les lliçons de projectes anteriors, reduint així el temps per posar en marxa aquest nou centre d’innovació. L’objectiu és poder disposar quan abans millor d’uns recursos innovadors més necessaris que mai.

En aquest cas, LEITAT té capacitat per finançar un màxim de 30 projectes, amb 100.000 euros per cadascun. Una ajuda econòmica que les empreses interessades poden sol·licitar a la web del projecte INNO4COV19 fins a finals de novembre en el cas de la primera convocatòria, o bé en els dos propers concursos, previstos per al març i el maig de l’any vinent.