Leitón, Ortiz i Peña contribueixen a la victòria de la selecció espanyola davant Hongria

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha sumat aquest dimarts al vespre la segona victòria a la Lliga Mundial. Ha estat davant Hongria, a qui ha superat als penals (3-2), després d’empatar a 8 al final del temps reglamentari, en partit disputat a les instal•lacions del CN Sabadell. Tres jugadores del CN Terrassa hi van prendre part: l’egarenca Paula Leitón, autora d’un gol, Bea Ortiz, que n’ha fet dos, i Pili Peña.

Un espectacular parcial de 8 a 1 del combinat dirigit per Miki Oca semblava sentenciar el partit, però Hongria ha reaccionat amb un altre parcial demolidor, 0 a 7, portant el partit als penals. En aquest tipus d’acció ha estat decisiva Laura Ester, que amb les seves tres aturades segueix demostrant que és una de les millors porteres del món. Precisament Leitón ha estat l’autora de la pena màxima que ha acabat donant la victòria a l’equip espanyol.

L’Àrea Olímpica, propera destinació

El CN Terrassa agafarà el relleu del CN Sabadell en els propers compromisos de les seleccions espanyoles masculina i femenina a la Lliga Mundial

La primera cita tindrà lloc el proper dilluns 25 de novembre a les 20.30h. La selecció masculina s’enfrontarà a Ucraïna en un matx que suposarà el debut del combinat de David Martín en aquesta competició. Espanya està enquadrada en el grup D, que completa la selecció de Montenegro.

El segon partit de Lliga Mundial que se celebrarà al CN Terrassa serà de categoria femenina. El combinat de Miki Oca jugarà contra Grècia en matx corresponent a la tercera jornada el dissabte 28 de desembre a les 12.00h. Hores d’ara, Espanya acumula dues victòries contra França (18-1) i contra Hongria (11-10 per penals).