L’eliminatòria de Copa contra el València, a porta tancada

El coronavirus és el pitjor enemic que s’ha pogut trobar el Terrassa FC en aquesta edició de la Copa del Rei. Aquest tipus d’eliminatòries davant equips de la Primera Divisió com el València CF salven la temporada als equips modestos, ja que el taquillatge sol equilibrar el pressupost. Però ara mateix, sinó no hi ha canvis, el partit del dimecres 16 de desembre es jugarà a porta tancada. A més el Terrassa no rebrà cap compensació econòmica per drets televisius, ja que la Copa està inclosa en la subvenció que reben els clubs de Segona Divisió “B” i Tercera cada temporada.

Tal i com marca el protocol de la Federació Espanyola i de La Liga, els equips de Primera i Segona Divisió competeixen sense públic. A més, ara mateix a Catalunya està prohibit l’accés als recintes esportius i els equips professionals o aquells que no ho són però que competeixen en lligues estatals ho fan a porta tancada, a diferència d’altres comunitats autònomes.

Amb el pla de desescalada que el govern català ha de començar a aplicar la setmana vinent, es confia en flexibilitzar les mesures per poder gaudir d’un partit històric. Però davant d’una més que previsible prohibició, el Terrassa demana seny i que no es repeteixin imatges com les de la final del play-off.