L’elit de la natació catalana i estatal competiran a partir de divendres a l’Open Internacional Catalunya

El CN Terrassa acollirà per 16a vegada consecutiva l’elit de la natació catalana i estatal. Serà en l’Open Internacional Catalunya, que arrenca aquest divendres amb la participació de més de 500 nedadors d’una setantena de clubs.

La competició, la primera de l’any en piscina de 50 metres, acabarà diumenge i servirà als nedadors per preparar les grans cites nacionals i internacionals del calendari. Com l’Open d’Espanya de Palma de Mallorca i, de cara l’estiu, l’Europeu júnior i sub-23 i el Campionat del Món Absolut de Fukuoka. Aquest últim, classificatori per als Jocs Olímpics de París 2024.

Open Internacional Catalunya Natació 2

Presentació de la competició, aquest dimecres al CN Terrassa (Font imatge: CN Terrassa)

L’Open Internacional Catalunya torna al format de tres dies, ja que no hi ha restriccions per la Covid-19, i s’ha endarrerit dues setmanes, que ajuden a molts d’aquests esportistes, en edat universitària, a compaginar-ho amb els exàmens i obtenir un major rendiment.

Aquest any el campionat català serà inclusiu, amb proves de natació adaptada, ja que s’adhereix al Grand Prix de la Federació Espanyola. Com ja és habitual s’inclou dins del Circuit Català de Trofeus de Natació, amb el Memorial Jaume Cardellach que arriba a la seva 31a edició.