L’elit de l’hoquei herba continental es dóna cita al IV Nacions de Terrassa

L’Estadi Municipal de Hockey Martí Colomer reuneix l’elit de l’hoquei herba continental entre el 6 i el 9 d’agost. Són les dates del 4 Nacions, tant en categoria masculina com en femenina, torneig que s’inclou dins els actes commemoratius de la ciutat com a subseu olímpica ara fa 25 anys. L’entrada és gratuïta.

Des de llavors, Terrassa no ha concentrat en una mateixa competició seleccions absolutes com Holanda, Alemanya Bèlgica i Anglaterra. Tot i que el torneig, presentat aquest dimecres, arriba en ple període estival, es confia en una bona resposta de l’aficionat a l’hoquei. Les seleccions s’entrenaran durant aquests dies a l’escenari del torneig i també als tres clubs d’hoquei. A falta de canviar la gespa del Martí Colomer, l’organització assenyala que s’ha fet una bona adequació d’aquesta instal•lació.

El 4 Nacions serà una autèntica prova de foc per a les dues seleccions espanyoles, a les portes del Campionat d’Europa, que tindrà lloc a Amsterdam a partir del 18 d’agost. Tot i que l’equip femení no està classificat al 100 per cent per al Mundial del 2018, el seu responsable, Adrian Lock, creu que la cita continental no ha de suposar cap pressió per a les seves jugadores.

El 4 Nacions arrencarà diumenge, amb el partit femení entre Holanda i Bèlgica a les 10 del matí. El debut dels equips espanyols serà a la tarda i contra Alemanya, el femení a les sis i el masculí a les vuit. A més del nivell de les seleccions participants, cal destacar que a Terrassa xiularan àrbitres internacionals que seran presents també a l’Europeu.