Embarral

L’Embarral organitza al Coro Vell cursos de teatre per a totes les edats

La companyia de teatre L’Embarral organitza el pròxim curs al Coro Vell del carrer Sant Marian, diversos cursos i tallers adreçats a alumnes de totes les franges d’edat. A l’octubre s’inicien les classes de tècniques de teatre creatiu de la mà d’una de les principals responsables de l’entitat, l’actriu Alba Valldaura. Durant el curs també s’aniran fent diversos monogràfics especialitzats amb professionals del sector. Així per als grups de Primer a Tercer de Primària les classes es faran els dilluns. Els de Quart i fins a Sisè tindran les seves sessions els dimecres.

Aquí es treballarà la creativitat i l’experimentació a partir de jugar amb màscares, titelles i objectes. Els alumnes de Primer i fins a Quart d’ESO també ocuparan els dilluns però en la franja horària a partir de dos quarts de set. Aquests experimentaran amb la música, l’espai i la paraula. I jugar amb elements com fotografies o màscares per adquirir consciència corporal. I les classes pel majors de 16 anys estan programades els dimecres de 7 a 9 del vespre. Aquí s’adquiriran diferents tècniques teatrals i escèniques per conèixer el cos, la veu, la paraula i el moviment dalt de l’escenari. Els cursos costen des dels 105 euros als 135 euros trimestrals.

L’Embarral és una productora artística de model associatiu, basada en l’economia social. Neix a Terrassa l’any 2014 de la necessitat d’unir les professions i inquietuds dels seus membres, professionals del sector. Treballen la cultura com a eix vertebrador de la societat i és per això que enfoquen la seva feina des del Km 0 i d’acord amb les necessitats reals que els envolten. Estan ubicats dins l’Ateneu Candela des d’on ofereixen espectacles de creació pròpia, distribució, disseny i gestió d’espectacles, acompanyament artístic, organització d’esdeveniments i formació artística.

Embarral