L’Embarral proposa un taller monogràfic de teatre musical per a majors de 16 anys

Un musical o una obra de teatre musical és una forma de teatre que combina música, cançó, ball i diàlegs. El contingut de la història es transmet mitjançant les paraules, la música, els moviments i els aspectes tècnics units. Des d’inicis del segle XX, els espectacles de teatre musical han estat simplement anomenats musicals.

En aquesta ocasió l’Embarral ofereix l’oportunitat de participar en un taller monogràfic dirigit a qualsevol persona major de 16 anys. Es treballaran diferents tècniques vocals per tal d’interpretar alguns temes del musical “Mamma Mia” en la versió en castellà.

La formació es realitzarà de la mà de la actriu, intèrpret, saxofonista terrassenca Cristina Salmerón, que és també formadora de tècniques teatrals amb infants i joves a l’Embarral.

Les sessions de formació del taller es portaran a terme el dissabte 16 i diumenge 17 de març a la Societat Coral Joventut Terrassenca.

El preu són 40 euros per persona, i les places són limitades. Per a apuntar-s’hi cal inscriure’s omplint el següent formulari: Formulari d’inscripció

Per a més informació i detalls sobre el taller, visiteu el següent enllaç: Taller monogràfic de teatre musical