L’EMM-Conservatori de Terrassa obre el període de preinscripció per al proper curs

L’Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa ha obert aquest dilluns el període de preinscripció per al curs 2020-2021. El termini es tancarà dimecres que ve, 11 de març. El centre posa a disposició de la ciutadania una gran diversitat d’ensenyaments, que van des de cursos formals de tots els nivells fins a grups instrumentals, orquestres i corals. També compta amb una àmplia oferta formativa per a totes les edats: a partir dels quatre anys i fins a les persones adultes.

La preinscripció també està oberta a totes les persones usuàries que ja segueixin estudis musicals fora del centre i vulguin accedir a algun curs dels plans formatius de nivell bàsic, avançat o de persones adultes. En el cas de la preinscripció a les proves d’accés al Grau Professional de música, el termini serà del 23 de març a l’1 d’abril.

El full de preinscripció es pot descarregar a la pàgina web del centre. Allà també es detalla la documentació necessària. El tràmit també es pot fer de manera presencial a la secretaria de l’escola de música.

D’altra banda, el conservatori farà una jornada de portes obertes aquest dimarts 3. A partir de les 6 de la tarda, la ciutadania podrà veure i escoltar de primera mà la tasca de l’alumnat i el professorat, a més de poder visitar les instal·lacions.